Lidhult

Bicom bioresonansterapi i Lidhult och Ljungby

I småländska Lidhult hittar du en Bicom-terapeut. Hon heter Ninni Josefsson och hälsar dig hjärtligt välkommen.

Så här skriver Ninni om sig själv
Ninni Josefsson heter jag, född 1954 i Malmö. Flyttade ut på landet när jag var 24 år och har trivts med det sedan dess. Jag arbetade på kontor och hade ett brinnande intresse för att skapa. Först med kläder, tyger och senare med måleri. Började med en liten målerikurs i Eslöv. Där tyckte min lärarinna att jag skulle söka in till Forum i Malmö. Jag gjorde det och kom in.

1984 fick jag tillfälle att flytta till Halmstad och där gick jag på Fria Målarskolan i två år. Träffade Jörgen (möbelsnickare och konstnär), vi gifte oss och fick Tobias. I början av 90-talet flyttade vi till Skånes sydkust och arbetade som konstnärer. Här vaknade mitt intresse för varför man blir sjuk och de olika symtomen vi drar på oss. Både Tobias och jag var dåliga och fick ingen hjälp från sjukvården. Av en tillfällighet träffade vi på en homeopat i Malmö som hjälpte oss mycket och som senare tyckte att jag skulle bli homeopat själv. Grunden var polaritetsterapi för att vi skulle förstå hur mäniskan fungerar. Den fann jag så intressant att jag började att arbeta med den.
Sedan blev det Bachterapi och därefter tog jag mig an ögondiagnostik vilket också är fantastiskt men väldigt svårt. När det gäller utbildningen med homeopatmedel så har jag bara gått den första lilla grunddelen. Eftersom jag arbetade med polariteten så behövde jag inte så mycket av den.

I slutet av 90-talet flyttade vi upp till Småland. Jag fortsatte att arbeta med polaritetsterapin tills Jörgens möbeltillverkning blev så stor att vi beslutade att ägna oss åt det på heltid. Detta blev tyvärr en mycket stressig tid både för honom och mig så efter ett antal år blev jag utbränd.

När jag började återhämta mig kände jag att intresset för att förstå sjukdomar återkom och jag har i princip bara förkovrat mig och väntat på att ett tillfälle skulle dyka upp. När jag kom i kontakt med Bicom bioresonansterapi kände jag direkt att detta är det jag väntat på. Jag kan inte säga att jag har blivit botad än för det jag kom för, borrelia. Men, den har hållit mig ifrån diverse symtom som man kan få plus att jag sakta har blivit bättre. Jag är väldigt intresserad av att se om det funkar eftersom det är en väldigt lurig sjukdom. För framtiden är det bra att veta. Under tiden jag blivit behandlad så har jag blivit av med div. andra symtom.

Behandlingspriser
Första besök med mätning: 550 kr.
Följande besök: 420 kr.

Boka tid
LIDHULT:
Allergimottagning Ninni Josefsson

Vret Borgen 5, 340 10 Lidhult
Tel 073-203 50 29
ninni@allergikliniken.se

LJUNGBY (tisdagar och torsdagar):
Nature
Eskilsgatan 7, Ljungby
Tel 073-203 50 29
ninni@allergikliniken.se